Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ

ИЗБЕРИ ПО

НОВИ ПРОДУКТИ

НачалоМарки

CYBEX

Филтри
CYBEX

CYBEX

CYBEX предлага столчета за кола, кошове за бебета, детски мебели и колички, които са не само безопасни, но и перфектно адаптирани към градския начин на живот.

В основата на марката и нейните продуктови разработки стои иновационният принцип на CYBEX DSF: комбинацията от уникален дизайн, ненадмината безопасност и качество и интелигентна функционалност. Тази тристранна стратегия доведе не само до разработването на всепризнатите пионерски седалки за кола като Sirona, обърната назад, но и до не по-малко от петнадесет награди Red Dot Design Awards.

Винаги поставяйки под съмнение статуквото и не се страхувайки да оспори заведението, CYBEX се превърна не само в лидер в безопасността на децата, но се възприема като иновативен начин на живот и модна марка. Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за родители, като същевременно разширява границите, които често разделят безопасността, дизайна и функцията.

В началото на 2014 г. немската компания CYBEX се сля с Goodbaby International Holdings Limited. Последната е една от водещите световни компании за дълготрайни юношески продукти, със седалище в Китай. С впечатляващ опит от над 25 години в научноизследователска и развойна дейност, проектиране и тестване и собствени производствени съоръжения, Goodbaby определя глобалните стандарти за безопасност, иновации, дизайн и производство.

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

НАЙ-ПРОДАВАНИ