Количка

0 артикула

Избери по

Цена

157лв. - 915лв.

Размер

BEBETTO

Филтри
BEBETTO

BEBETTO

Удоволствие е за нас да ви представим излючителната гама от детски колички BEBETTO.

Количките BEBETTO осигуряват комфорт и сигурност за нашите малки клиенти като същесвременно предоставят на техните родители възможността да притежават един наистина специален и уникален продукт. Разгледайте нашия каталог, убедени сме, че ще успеем да задоволим Вашите очаквания!

3

продукти

Продукти

BEBETTO LUCA PRO-ЕКО КОЖА Комбинирана бебешка количка 2в1

BEBETTO LUCA PRO-ЕКО КОЖА Комбинирана бебешка количка 2в1

Luca PRO e комбинирана бебешка количка с цялостна тапицеия от еко кожа за максимален комфорт на детето. Количката може да се ползва с кош за новородено, седалка за количка (летен кош) или столче за кола. В цената са включени двата коша, чанта, дъждобран, комарник, поставка за чаша.Ако желаете към количката има съвместимо столче /кошница/за кола което се закупува допълнително.  

Цена:915.00лв.
Столче за кола /кошница/ Bebetto , RAMATTI

Столче за кола /кошница/ Bebetto , RAMATTI

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ !

Столчето за кола за кола Ramatti MARS е предназначен за деца от раждането до около 1 година и до 13кг,което спада в групата столчета за кола 0+.Ramatti има сертификат за безопастност съгласно европейските норми,в съответствие с ECE R44/03.Съвместимо е със всички модели колички Bebetto.

Цена:157.00лв.
BEBETTO TORINO ,комбинирана бебешка количка 2 в 1

BEBETTO TORINO ,комбинирана бебешка количка 2 в 1

TORINO e  комбинирана бебешка количка,която може да се ползва с кош за новородено,седалка за количка(летен кош) или столче за кола. В цената са включени двата коша,чанта,дъждобран и комарник.Столчето за кола се закупува допълнително.

             

Цена:895.00лв.
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти