Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

ИЗБЕРИ ПО

НОВИ ПРОДУКТИ

НачалоМарки

MIMA

Филтри
MIMA

MIMA

MIMA - Един от най-познатите и търсени брандове детски колички!

Едва ли има някой, който да не е чувал или виждал бебешка количка Mima. Те се характеризират с уникален дизайн, който можете да разпознаете от разстояние, без да се налага да се доближавате.

 

Mima (Мима) е сравнително млада европейска марка, създадена от двама родителя. През 2009 година вече отгледали двете си деца, Дейви и Йоланда искат да създадат нещо различно, разчупено като външен вид и същевременно функционално и практично. Двамата са перфектната комбинация от дизайнер по конструиране и моден дизайнер, така двамата се допълват в създаването на идеалната количка. 

Моделите комбинирани колички определенно попадат в полезрението на всеки, най-вече с формата на коша и луксозните материи. В създаването на идеалния продукт, от Mima залагат на свръхкачествени материали и материи. Цветовете, разбира се, следват последните тенденции. Аксесоарите към количките не отстъпват по нищо. Ще откриете матраци за количка и столчета за кола, подложки за чаши, зимни чували, поставки за чаши и чанти за колички. 

За най-доброто и комфортно возене за детето, както и за родителите, желаещи да изглеждат по страхотен начин по време на разходка, събиращи погледи, привлечени от модела количка, ключови модели са Mima Xari, Bo и Moon.

0

продукти

НАЙ-ПРОДАВАНИ