Количка

0 артикула

Избери по

Цена

0лв. - 1349лв.

Вариант

Гуми

Материя

CHICCO

Филтри
CHICCO

CHICCO

Защото за Chicco всеки момент е важен
Родителството е пътешествие, изпълнено с уникални моменти: от първите стъпки на вашето бебе, до приспиването, къпането и пътуванията в колата. Любов и опит са вложени в продуктите на Chicco, създадени, за да ви помагат във всички ваши специални моментиНие се ангажираме всеки ден да бъдем близко до родителите с цялата си страст и опит, за да направим всеки един от тези моменти специален.

2

продукти

Продукти

Chicco Style Go Trio , Комбинирана количка , Red Passion

Chicco Style Go Trio , Комбинирана количка , Red Passion

Chicco Style Go Комбинирана количка Трио - Red Passion е специално проектирана за модерни родители с вкус към комфорта и дизайна.Количка има съвременна, спортно-елегантна визия и включва всичко необходимо за отглеждането на едно дете от раждането до три годишна възраст.
Шасито е изцяло нов модел изработен от алуминий. 

Цена:1,349.00лв.
Брой:

Комбинирана бебешка количка CONCORD - NEO / MOBILITY - SET - RUSTY ORANGE

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

CONCORD NEO е специално проектирано бъги за всекидневния живот в движение и многобройните предизивикателства на градската среда. Благодарение на иновативната си Y-FRAME предна ос, независимото окачване на колелата и централното усукване, то съчетава висока маневреност с перфектно поведение и комфорт на пътя. В зависимост от възрастта на детето и желанието на родителя, седалката може да се постави и по посока на движение и към родителя. Размяната на компонентите на системата за пътуване може да стане с едно движение. Тъй като седалката е конструирана високо, бъгито може да се използва като мобилен стол за хранене. CONCORD NEO е едно от най - компактните и леки бъгита в света, проектирано да може да се сгъва бързо и с лекота, позволявайки ви да го вземете навсякъде където отидете.

Цена:0.00лв.
Страница 1 от 1
«1»

Нови продукти